grenathegreat

A blog about training, makeup,beauty and health.

Ännu en framgång, tänk om fler gjorde som jag sa

Allmänt Permalink0
Jantelagen kan slänga sig i väggen, när det gäller mitt arbete så vet jag att jag är extremt skicklig, finns ingen anledning att inneha någon falsk blygsamhet om det. Speciellt inte i min egenskrivna blogg...
 
Jag har jobbat extremt hårt och jobbar fortfarande för att förbättra mitt kunnande så det är kul att få behållning för allt slit. Många av mina arbetsuppgifter är av tämligen oprisad art, det vill säga att jag oftast gör "bakgrundsarbeten" som sällan syns eller uppmärksammas. Nu är det till stor del självvalt, jag behöver inte ha en massa okända människors lovord för att veta att det jag gör är bra. 
 
Så vad klagar jag för? Nä, det var inte meningen, vart bara så mina tankar kom på print här. Skönt att gnälla av sig mellanåt. I vilket fall så har jag på senaste tiden haft mycket goda resultat så jag är tämligen nöjd med mig själv, mina rehabiliteringsprogram har en makalös bra effekt.
Och just rehabilitering ligger mig varmt om hjärtat så det känns riktigt härligt när folk äntligen lyssnar och följer mina föreskrifter. 
 
Det är förvånansvärt mycket folk som kommer till mig för råd och hjälp med skador, som tror att jag med ett magiskt trollspö kommer trolla bort alla deras sorger och bekymmer...Så blir de besvikna när det visar sig att de själva måste engagera sig i sin egen skaderehabilitering...
 
Nu på senaste har jag dock börjat bli ännu mer "brutal" i min ärlighet, tidigare har jag försökt hjälpa folk även när jag märker att de inte är beredda att ta eget ansvar, men nu så säger jag som det är direkt. Att rehabilitera en skada är i många fall ett krävande arbete som man måste vara lika engagerad i som sin vanliga träning och arbete. 
 
 
Till top