grenathegreat

A blog about training, makeup,beauty and health.

Sammantfattning av 2017 och tankar kring 2018

Allmänt hälsa, träning, välmående Permalink0
Ja kort sagt så kommer inte året 2017 gå till historien som ett av de bättre åren i min bok.
Anledningarna är många så tänker inte gå in på detaljnivå men det har varit mycket som varit motarbetande både i jobb och privat.
 
Dock har året ändå haft några stunder av det mer positiva slaget, har firat en del framgångar ändå. 
Fått ett uppsving med min "artistiska ådra" som varit vilande många år, mest småprojekt för mitt egna nöjes skull men har även fått en del förfrågningar och även uppdrag att göra saker på mer "professionell nivå". 
Får se hurvida jag utvecklar detta nästa år, jag har en tendens att sluta tycka saker är kul och inspirerande när jag väl måste göra det, snarare än bara för när jag känner för det.
 
Yrkesmässigt ska jag väl egentligen inte klaga, jag har haft ett bra flyt med mina uppdrag och har gjort mig ett gott namn inom arenan av mitt jobb. Har även haft den goda turen att fått testa på andra områden vilket även det har medfört ytterligare uppdrag och förfrågningar.
Kan tyckas som jag yttrycker mig luddigt, men jag har inte intresse av att skriva ut detaljer kring mitt arbete. En av anledningarna till att jag är så pass uppskattad är för att jag håller en hög sekretess. De som känner mig vet vad jag gör så det räcker gott.
 
Det negativa på jobbsidan är väl att jag det här året inte direkt haft någon utmaning, utan har mest tragglat på. 
 
Privat så har det varit en del sorger med sjukdom och dödsfall av en nära familjemedlem. 
Har även haft svårt att hinna med min egen träning på den nivå jag egentligen vill ligga på.
 
Så för att blicka framåt så är tankarna kring 2018 att se till att prioritera mig själv lite mer, framförallt när det gäller träningen men även se till att komma ut och träffa folk lite mer.
Är visserligen inte känd som någon större idol av "världen där ute" men det här året så har jag nästan enbart talat med folk kring arbete, både via dator och de tillfällen jag vart ute i stora världen. Inte för att jag tycker att det är tråkigt att diskutera mitt arbete men det är dags att ta upp en del kontaker som man har försummat.
 
När det gäller jobb är det fortfarande under konstruktion, kommer som det ser ut nu, fortsätta på samma arena som tidigare men några intressanta ändringar kommer det nog bli. 
Har även en del spännande privata klienter att jobba med som jag ser fram emot.
 
 
 
Till top