grenathegreat

A blog about training, makeup,beauty and health.

Alla hjärtans dag

Allmänt hälsa, skönhet, smink, träning Permalink1
Då var den här, den kommersiella högtidernas högtid. Nu har jag iofs lagt upp en del alla hjärtans makeupinspiration men det är bara för att jag tycker om hjärtan och att använda mig av röda färger :) fira kärlek anser jag inte man behöver någon speciell dag för, då är man fel ute.
Så min dag spenderas största del på egen hand då maken jobbar hela dagen, stackarn. Eftersom jag inte vill att han ska ha dåligt samvete för att han inte köper present (obs skämt :) ) så köpte jag mig två Urban Decay produkter jag velat testa länge (se bild nedan) Moondust Palette och Naked Skin Foundation.
Förutom att testa smink så består självklart även den här dagen av träning, som jag sa, det här är för mig som vilken dag som helst.
Hoppas alla ni som läser detta har en suverän dag oavsett ni firar alla hjärtans dag eller inte!
 
Then was it here, the commercial solemnly the feast. Now I actually put some Valentine makeup inspiration in the blogg, but it's just because I like hearts and to use my red colors :) celebrate love, you do not need any special day.
So my day is spent largely on its own since her husband works all day, poor thing.
Because I do not want him to feel guilty for not buying gift (note joke :)) so I bought myself two Urban Decay products I wanted to test for long (see picture below) Moondust Palette and Naked Skin Foundation.
In addition to testing makeup so composed obvious even to this day of training, as I said, this is for me any day.
Hope all of you reading this have a great day whether you are celebrating Valentine's Day or not!
 
 
#1 - - Hanna:

Hej!
Håller med dig om alla-<3-dag! snygg palett, hur ser den ut på insidan?
Angående peach paletten som du frågade om på min blogg så tycker jag färgarna är att dö för då jag älskar rosa ton på ögonen, färgerna är dessutom pigmenterade och lätta att blanda ut med en borste, inte lika lätt med fingrarna enligt mig. Sen har jag bara testat ha dem på utekvällar osv så jag vet ej om skuggan håller sig intakt en hel dag. Definitivt värt pengarna om man gillar färgerna + luktar himmelskt! Hoppas jag kunde hjälpa dig, ha en bra dag!

Svar: Åh tack för dina åsikter om Peach Palette! Har bara sett vad "Youtube gurus" tyckt om den och det vågar man ju inte riktigt lita på fall de bara säger så för att de är sponsrade :) men ska nog våga mig på att köpa den för är sjukt nyfiken! Kommer göra en "åsiktsblogg" om Moondust paletten med mer bilder imorgon hade jag tänkt så hoppas du tittar förbi :)
grenathegreat

Till top