grenathegreat

A blog about training, makeup,beauty and health.

Svart fredag

Allmänt Permalink0
Så har vi det här igen, ännu en helt obegriplig "helgdag" (medveten om att det inte är helgdag, men i brist på bättre ord) som ploppat upp med syfte enbart för att folk ska konsumera ännu mer. 
 
Behövs det verkligen en hel dag för att fira shopping? Tycker nog det finns nog med inhyrda högtider som främjar köpberoende som det är, men vad vet jag.
 
Självklart är det upp till var och en att bestämma huruvida man vill spendera sina pengar eller ej, men såna här dagar lämnar ändå en bitter smak i min mun iallafall. När man tänker på det så visst är det ändå galet? Så mycket köpande har blivit en del av våra liv så till den grad att det inte är prylarna i sig som är det viktiga utan snarare själva köpandet.
 
Och visst är det lätt att ryckas med, oavsett hur medveten man är om affärernas säljknep så finns det alltid något område som lockar till köplust hos oss alla. För egen del så har jag en svag punkt när det gäller smink och träningskläder (kul kombo kan tyckas) , så det kliar allt i fingrarna att testa senaste produkterna från favoritmärken. 
 
Dock så blir jag väldigt avtänd efter att en hel dag fullkomligt bombarderats av sms och mail från företag med sina "fantastiska" rabatter på typ 10%, som de nästan alltid har ändå...
 
Så nu avrundar jag dagen med att lägga från mig datorn, stänga av mobilen och köra lite yin yoga.
 
 
 
 
Till top