grenathegreat

A blog about training, makeup,beauty and health.

Lite tankar kring "näthat", eftersom jag har viktigt arbete att skjuta upp.

Allmänt hälsa, lycka, mindfulness, tankar, välmående Permalink0
Näthat och andra mer eller mindre "anonyma" hatare är en säregen art som jag inte för mitt liv kan förstå.
Hur man kan orka lägga sin tid och energi på att försöka få andra att må dåligt (eller vad nu deras mening än kan vara), jag har för fasiken fullt upp med mitt eget liv för att orka bry mig om andras, allra minst folk jag inte ens tycker om.
 
Det värsta är att detta dårskap inte är begränsat till "oförstående" ungdomar (som helt uppenbarligen inte fått någon som helst uppfostran), nej det är minsta lika många (om inte mer, sitter inte inne på nån statistik för idioti) som är "vuxna" människor. Helt galet.
 
För egen del är jag inte på något sätt förskonad från denna gelenskap, nä man kan inte vara på den nivån jag är i yrkeslivet utan att dra på sig sin beskärda del av missunnsamhet och allmän avundsjuka. Så det är ett regelbundet arbete att sålla igenom välformulerad skrivelser som:
"Vem tror du att du är, din bitch"? (jo tack jag vet vem jag är, till skillnad från dig som behöver hata för att må bra) och
"Jag ska se till att någon "fixar" dig" (ge mig gärna kontaktinfo till den personen för jag har inte lyckats hitta nån som kunnat fixa till den här sjuka hjärnan på 35 år).
Ja, ni fattar poängen.
Som tur är så är jag helt och hållet immun mot denna sort av gallimattias, det är bara synd att dessa låga former av individer inte har något sammhällsnyttigt att lägga sin energi på. 
 
Men låt oss för sakens skull ponera att jag hade haft den tiden att sitta och "hata", då hade jag för det första inte gjort det anonymt, nej kan man inte stå för sina åsikter bör man hålla dem för sig själv.
För det andra kan jag lova att jag hade delgivit mina tankar så pass detaljerat så att ett examensarbete på högskolenivå sett ut som en dagisteckning i jämnförelse. 
Och sist men inte minst hade jag signerat det med mitt eget blod. 
 
 
Till top