grenathegreat

A blog about training, makeup,beauty and health.

Vissa dagar blir även jag nöjd, nästan iallafall

Allmänt arbete, hälsa, lycka, välmående Permalink0
Som tvättäkta perfektionist så har jag inte som vana att känna mig nöjd med mig själv, dock kom jag fasligt nära den känslan idag.
 
Efter ett minst sagt tråkigt 2017 hade jag inte några högre förväntningar på hur min arbetsinsats skulle värderas, jag hade koll på ett ungefär att jag gjort stabila insatser i mina uppdrag. 
Har dock blivit fundersam på senaste då ett flertal andra klubbar har hört av sig och kollat om intresse fanns för ett eventuellt jobb hos dem.
Då började jag ana att mina insatser var så pass av den grad att jag måste gjort bra siffror även ekonomiskt. Nu ska detta egentligen vara sekretess inom klubben men som vi alla vet så finns det alltid folk som inte kan hålla käft om så deras liv hänger på det.
 
Så idag fick jag bekräftelse på att 2017 iallafall arbetsmässigt var ett riktigt bra år, så pass att jag fick kontraktsförslag på en gång med fantastiskt bra villkor. 
 
Inte för att det här året egentligen kommer bli så mycket skillnad mot andra år, jag kommer fortsätta att sträva efter att bli lite bättre ändå. Fast jag kan alltid glädjas åt att det retar gallfebern på vissa personer att det nu finns svart på vitt att jag har min höga position på grund av mina egna kunskaper och inte för att jag har "rätta kontakterna".
 
 
Till top